Qui som

Diccionari.cat és el portal de diccionaris en línia del Grup Enciclopèdia. És una eina digital en constant creixement i evolució, que s'actualitza contínuament i que és feta amb rigor i voluntat d'esdevenir pràctica. Diccionari.cat conté el Gran Diccionari de la llengua, el Diccionari de sinònims Franquesa, el Conjugador català i 9 diccionaris bilingües que relacionen el català amb l'alemany, l'anglès, el castellà, el francès i l'italià, a més del Diccionari der aranés. Conté, a més, dos diccionaris concebuts especialment per al públic escolar: el diccionari DIDAC de català i El meu primer diccionari d'anglès. En total, doncs, en aquests moments Diccionari.cat dona accés totalment gratuït a 15 diccionaris dels més importants en l'entorn català.

Des de l'any 1979, en què es va publicar el Diccionari català-francès / francès-català, Diccionaris de l'Enciclopèdia ha impulsat i publicat més de 100 títols (entre els quals es troben edicions prèvies d'onze dels dotze diccionaris que ara es poden consultar en línia i en obert a Diccionari.cat). Avui, la missió de Diccionari.cat és donar veu a internet a totes les paraules de la llengua catalana i relacionar-les amb les llengües més properes.

Diccionari.cat forma part d’un projecte ambiciós que el Grup Enciclopèdia desenvolupa en l'entorn digital al voltant de tres eixos: la llengua, amb Diccionari.cat; la ciència, amb Divulcat, l’eina de divulgació científica en català; i el coneixement en tots els àmbits, amb Enciclopèdia.cat.

Et convidem a consultar tot aquest saber, a gaudir-ne, a compartir-lo, a donar-li vida. Fes-nos qualsevol comentari o suggeriment que ens pugui ajudar a millorar, sigues part de la comunitat de Diccionari.cat i fem créixer la llengua catalana i el coneixement d'altres llengües del nostre entorn.